Kdy využít služeb nejlepšího Barber shopu v Praze


Příprava na svatbu – umíte si představit ženicha na svatbě neupraveného? Anebo dokonce nevěstu? Svatba je nejkrásnější den v životě a právě tam byste měli vypadat jako největší hvězda široko daleko. Kadeřníci v Barber shopu už si budou vědět rady, jak vás vylepšit.

Módní přehlídka – živíte se jako manekýn či modelka a předvádíte nejen na molu, ale i na fotografiích oblečení, obuv, módní doplňky, sportovní potřeby a další spotřební zboží, při němž je patrný váš obličej? Pak byste měli věnovat vaší vizáži zvýšenou pozornost. TOP sestřih či úprava vousů k tomu neodmyslitelně patří a právě tehdy můžete navštívit v Praze nejlepší Barber shop.

nevěsta u kadeřníka

Jednání s obchodními partnery – na tyto akce byste měli být připraveni nejen mentálně, ale i fyzicky. To znamená zvolit vhodné oblečení a také úpravu vlasů. První bod, na který se při kontaktu s vámi lidé zaměří při osobním setkání, budou vaše ústa, oči a vlasy. Teprve pak se díváme na to ostatní, a pokud nás výraz v obličeji a sestřih vlasů zaujmou, je to vždy bod k dobru.

Hosteska a sekretářka ředitele – říká se, že sekretářka a hosteska mají mnohdy větší váhu při firemní prezentaci, než samotný ředitel. Kromě osobního charismatu a kouzla tu také pochopitelně hraje důležitou roli vzezření a úprava vlasů. Bez Barber shopu to zkrátka nepůjde, ostatně ti nejlepší kadeřníci to dobře ví.

sestřih vlasů

Seznamovací večírek – chystáte se na první rande s chlapcem nebo s dívkou a chcete zaujmout i svým zevnějškem? Pak zajděte ke kadeřníkovi, protože s neupravenými vlasy utržíte ostudu, a co víc, k žádnému plodnému výsledku při seznámení nedojde a zůstanete nadále osamělí. Jistě, že je důležité, co je v každém z nás uvnitř, ale to, co je uvnitř, se odráží i v tom, co je vně.

Odjezd na dovolenou – i odjezd na dovolenou může pro někoho znamenat příležitost k seznámení s nastávajícím partnerem či partnerkou. Proč tedy nevypadat k světu s novým sestřihem?

Previous post Sportem k sázení
Next post Jak rafinovaněji svádět svého přítele